Aducem speranţă acolo unde este disperare

Suntem o asociație de caritate din Republica Moldova prin intermediul căreia oferim servicii sociale pentru copii, tineri, persoane în vârstă și cu nevoi speciale, familii nevoiașe și altor categorii de persoane cu scopul de a le îmbunătăți caliatea vieții și reintegra în societate.

 

Copii și Tineri

Misiunea proiectului pentru copii şi tineri este de a îmbunătăţi viaţa copiilor şi tinerilor din familii vulnerabile printr-o gamă largă de servicii sociale, educaţionale, recreative şi spirituale bazate pe principii bilbice, cu scopul de a preveni separarea copilului de familie şi abandonul şcolar. 

Noi urmărim imbunătăţirea stării emoţionale, morale, sociale, intelectuale şi fizice a copiilor şi tinerilor din situaţie de risc din comunitatea noastră. 

Vârstnici și persoane cu nevoi speciale

Misiunea proiectului destinat vârstnicilor şi persoanelor cu nevoi speciale este de a oferi servicii calitative într-un mediu sigur şi confortabil. Urmărim menţinerea independenţei şi interacţiunea socială a beneficiarilor. 

Scopul nostru este de a îmbunătăţi calitatea vieţii vărstnicilor şi persoanelor cu nevoi speciale fără a le schimba locul de trai.

Plasament familial

Plasament familial – proiect ce îşi propune să promoveze îngrijirea copilului în familie.  Identificăm familii sănătoase, dornice de a primi în sânul lor copii orfani sau copii fără îngrijire părinteasă şi de a le oferi, pentru o perioadă lungă sau scurtă grija, dragostea şi protecţia de care au nevoie. 

Devino voluntar în proiectele noastre

Sună (+373)-265-33430 sau Contactează-ne ca să te implici

Vino în echipa noastră

Alătură-te echipei noastre devenind voluntar! Pe parcusul activităţii noastre am colaborat cu voluntari atât din ţară, cât şi din străinătate. Unii voluntari s-au implicat pentru câteva săptămâni, alţii timp de câţvi ani. Proiectele noastre oferă posibilităţi variate de implicare. Vei învăţa să îi ajuţi pe ceilalţi, vei deveni mai responsabil, mai răbdător, mai altruist. Vei acumula noi abilităţi de comunicare şi lucru în echipă.

Facem o Diferență în Moldova din 1998

Copii în Centrul de Zi

Bătrâni Ajutați

Copii Plasați în Familii

Contactează-ne. Implică-te.

Dacă doreşti să devii voluntar, lasă-ne un mesaj şi noi te vom contacta înapoi. 

Str. Ştefan Cel Mare 13, Tînţăreni, Anenii Noi 6538, Moldova

Sună: (+373)-265-33430